ЗА НАС

 

Ние сме Fado.bg, а това е нашата интернет страница, нашето виртуално аз.

Ежедневно ще обновяваме съдържанието на страницата с нови модели и интересни новини от нашия Fado свят. Очаквайте скоро много промоции и специални оферти, които ще важат само тук. Посещавайте ни често.


А това сме ние:
Организация, изградена върху идеята за качество. Търсим го не само в нашите продукти, а и в заобикалящата ни среда, в отношенията си с хората и в живота като цяло. Създаваме обувки и аксесоари от най-добрите материали и с помоща на най-добрите специалисти. Стремим се продуктите ни да се харесват и да допълват характера на хората, които ги носят.

И ние живеем в ежедневието на постоянно клатушкащата се в различни нюанси България. Ежедневието ни е динамично и често хаотично. Емоционалният заряд винаги съпътства живота около нас и като всички хора се смеем високо и спорим бурно. С отварянето на входната врата сутрин се потапяме в света на Fado и започваме да въплъщаваме идеи си в продуктите, които произвеждаме. Всеки ден претворяваме идеите си за стил, дизайн и качество. За нас Fado не е само бизнес, а начин да изразим себе си.

Надяваме се да харесвате продуктите, които правим, защото няма лесен път към клиента. Преминавали сме през много пътеки, но тази към клиента е винаги безкрайна, необикновена и неочаквана. Създадохме тази интернет страница, за да сме близо до Вас. Пишете ни, кажете ни какво правим добре и в кои неща може да бъдем по-добри.


е-Кипа на Fado.bg

ПОЩЕНСКИ АДРЕС

Адрес
бул Македония 95
Пловдив 4004
България
Телефон:
0888 18 12 40

E-mail:
- За нашите клиенти
[email protected]
- За справки
[email protected]
Facebook
Кликни ТУК