ПОМОЩ

 


Включете се в нашата страница, там може да контактувате директно с нас и да получавате веднага най-новите оферти и промоции от Fado.bg

В опит да направим уебсайта на FADO максимално удобен и лесен за употреба, събрахме тук основни напътствия за използването на страницата. Също така ще я обновяваме периодично с отговори на най-често задаваните от Вас въпроси. Надяваме се тук да откриете лесно и бързо отговорите на много от въпросите, които имате. Ако все пак не откриете това което търсите, моля свържете се с нас.

1.Как да поръчам от Fado.bg
2. Доставка
3. Плащане
4. За "Нашите" Обувки
5. Връщане на закупен артикул

1.Как да поръчам от Fado.bg
Да се направи поръчка във Fado.bg е лесно. Харесайте модел или аксесоар, и следвайте слeдните лесни стъпки.
  • 1.1 Намерете артикула, който искате
  • 1.2 Сложете артикула във вашата виртуална количка
  • 1.3 Първа стъпка към Поръчай
  • 1.4 Влезте в личния си профил / Създайте си профил
  • 1.5 Посочете адрес за доставка
  • 1.6 Прегледай и потвърди поръчката
  • 1.7 Проверете вашата поръчка

1.1 Намерете артикула които искате

Първо намерете чрез браузване или полето за търсене артикула, който харесвате. Полета за търсене са разположени в почти всички страници на нашия интернет каталог. Също така можете да разглеждате продуктите по категории, които са разположени от лявата страна на страницата. Когато намерите артикул, който ви хареса, щракнете върху него, за да видите страницата с детайлна информация за конкретния продукт.

1.2 Сложете артикула във вашата виртуялна количка
Ако харесате артукул от каталога на Fado.bg и искате да го поръчяте, щракнете бутона "Сложи в Количката" в страницата с детайлна информация за конкретния продукт. След като сте сложили продукт във Вашата виртуална Количка, използвайте неинйте свойства, или продължете пазаруването си, докато намери всички артикули, които искате да поръчате.
Можете да видите съдържанието на Вашата Количка по всяко време в горния десен ъгъл на страницата.
1.3 Първа стъпка към Поръчай 
Отделете момент и разгледайте всички продукти които сте сложили във Вашата Количка. Ако решите, че не искате да поръчате някой определен артикул, точно в този момент, изберете го и щракнете бутона "Изтрий".
След като Вашата Количка съдържа всички артукули, които искате да поръчате, щракнете бутона "Поръчай". 
1.4 Влезте в личния си профил / Създайте си профил
В случай че не сте се идентифицирали, тук ще трябва да въведете своя e-mail и парола. Ако това е първата поръчка която правите във Fado.bg, ще трябва да си създадете профил. След като се идентифицирате, ще бъдете отведени в страницата за Потвърждение на Поръчката.
1.5 Посочете адрес за доставка
Кажете ни къде искате да доставим Вашата поръчка. В случай че през по голямата част от деня не сте си вкъщи, е по-добре да дадете адрес, на които Вашата поръчка може да бъде доставена през деня (Например работния Ви адрес).
1.6 Прегледай и потвърди поръчката
Проверете точността на цялата информация в поръчката и направете нужните корекции. Когато всичко е точно, щракнете бутона за потвърждение. След като потвърдите поръчката си, ние ще изпратим потвърждаващ e-mail. Ще изпратим друг email когато поръчката Ви бъде изпратена.
1.7 Проверете Историята на Вашите поръчки
Вижте Историята на Вашите поръчки. Там може да видите хронология и кратко ризюме на всички поръчки, направени от Вас, в страницата на Fado.bg.

2. Доставка

Поръчките, направени в страницата на Fado.bg, се достявят с куриер до посочен от клиента адрес. Клиента заплаща цената на доставката освен в случайте, когато е изрично споменато (Поръчаните стоки са в промоционални пакати). За доставка на поръчките използваме услугите на Еконт Експрес. За да видите примерни тарифи, моля щракнете върху следния интернет адрес:3. Начини за Плащане

Заплащането на поръчаните стоки от страницата на Fado.bg става чрез наложен платеж.
Клиента заплаща стойността на поръчката на куриера.

4. За "Нашите" Обувки

В продължение на вече 16 години произвеждаме качествени обувки за Вас, нашите клиенти. Тоест ние правим Вашите обувки. Правим го с любов и желание да предложим наистина заслужаващ си продукт на Българския пазар. Всичко това постигаме с много труд и не малко усилия. Благорим Ви, че сте наши клиенти.
Всеки продукт, произведен от нас, носи гаранцията на Fado, за качеството на използваните  материали и изработка на обувката.

5. Връщане на закупен продукт

Всички над 100 човека, които участваме в производството на обувки Фадо, най-учтиво молим всеки, който купува обувки с цел да ги носи 2-3 дена, да ги счупи и да ги върне, да не разваля желанието ни да работим и произвеждаме качествени продукти в България. Благодарим Ви предваритело.

Всички останали наши клиенти, имащи проблем с наши продукти, моля прочетете в следващите редове как да върнете закупен артикул от Fado.bg, кйто не отговаря на вашите очаквания.

Важно е, когато връщате продукт, той де е в идеален търговски вид. Това означава той да не е носен и да няма видими белези, че е бил ползван. Само тогава може да върнем сумата платена за него. Моля връщайте закупените стоки на адрес: Еконт Експрес офис Пловдив

Обувки и аксесоари, които видимо са били ползвани и имат проблем, моля да ни ги изпратите за наша сметка, за да отстраним по възвожно най-бързия начин възникналия проблем. Моля връщайте закупените стоки на адрес: Еконт Експрес офис Пловдив

За конкретните условията по ползването на страницата на Fado.bg, моля прочетете "Общите Условия" .

ПОЩЕНСКИ АДРЕС

Адрес
бул Македония 95
Пловдив 4004
България
Телефон:
0888 18 12 40

E-mail:
- За нашите клиенти
[email protected]
- За справки
[email protected]
Facebook
Кликни ТУК